Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Ewa Lindemark - 15 februari 2010 21:36

Idag har det verkligen varit måndag hela dagen här.

Det blev fel redan från början, jag "snoozade" lite för länge och kom upp lagom till att börja väcka barnen, ingen egentid med kaffe alls. Barnen var svåra att få upp så det blev massa tjat. Joakim kom inte upp förren fem över sju och han börjar 7. Dennis var den som kom upp och iväg bäst. Emil vaknade på fel sida och bråkade om precis allt, det slutade med att Janne fick komma hem och skjutsa honom till skolan. My valde att ligga för länge och blev sen sur över att hon fick stressa. När vi väl började bli klara för att åka första svängen kom jag på att vi inte hade någon frukt kvar hemma, snabbt in i bilen med Ludde och Alwa och sen ner till konsum och köpte bananer. Sen vidare till skolan med Ludde. Dags för andra svängen, upp i vändplanen och hämtade Ida och My och leverera dom till deras skola.

Alwa och jag åkte sen till öppna förskolan, tyvärr så var det massor med barn och föräldrar där det fanns knappt någon yta att leka på.

Vi var där till ca 12 sen åkte vi och handlade yoghurt till mellis. Kl 13 var det dags att hämta Ludde från skolan och när vi skulle sätta oss i bilen blev det bråk om platserna. När jag äntligen fått båda på plats och bältade ringde dom från Idas skola och berättade att dom tagit hand om Idas mobil eftersom hon skickat sms på lektionen så det var bara att åka dit och lösa ut den. (Nu får Ida mobilförbud ett tag)

När vi till slut kom hem var Alwa och jag vrålhungriga vi hade inte hunnit äta lunch så det var bara att slänga ihop lite rester.

Sen var det dags att fixa mellis till dom andra som började ramla in.


Åkte sen iväg en sväng och handlade frukt och grönt innan det var dags att fixa middag.

När disken var klar och köket städat var det dags att knäppa på tvn, man vill ju inte missa familjen Annorlunda på fyran.


Strax efter nio åkte jag iväg med lite kläder till Nathalie som skulle sova en natt till hos Sara. Svängde in på Konsum och köpte tvättmedel som var slut hemma. Passade också på att gå en sväng med Molly


Tack för idag


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards