Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Ewa Lindemark - 23 februari 2010 19:07

Vaknade av larmet på mobilen strax före sex, låg och drog mej nästan en timme, skönt. Drack lite kaffe med Janne innan han åkte till jobbet, har inte sett mycket av honom dom senaste dagarna för det har varit massor med jobb för honom. Idag var det meningen att han skulle vara ledig på dagen och jobba natt men så blev det inte, han fick ta dagpasset också, trisst eftersom barnen har sportlov och Janne hade planerat in och lagt sin kvällsvecka just nu.

Väckte Emil och Ludde eftersom dom skulle till Parken zoo på zooskola, det var mellan kl 9 och 14.30 När jag hade skjutsat dom gick Alwa och jag en sväng med Molly.

 

Vi var ute någon timme sen började det att bli kallt, Molly var helt snöig och kall om tassarna. När vi kom hem torkade Alwa Molly med hårfönen =)

 Vid 12-tiden åkte jag ner till bollhuset och hämtade My som hade tränat basket idag också. När vi kom hem var det dags att fixa lunch till dom som var hemma.

När lunchen och disken var avklarad så var det dags att åka igen, först hämtade jag Dennis i skolan, han hade jobbat med en uppsats som han ville ha klar innan lovet var slut, bra jobbat Dennis. Släppte av honom hos en kompis och åkte vidare till Parken zoo och plockade upp Emil och Ludde, dom var nöjda med sin dag, dom hade tittat och klappat djuren och hade även fått mata några. Släppte av dom i vändplan och åkte sen tillbaka till skolan där jag hade ett möte. Strax efter fyra var mötet slut och jag åkte till Ica och handlade lite.

När jag kom hem var det dags att börja med maten och sen gjorde vi semlor till efterrätt. 

Emil och Ludde gick ut i snön och lekte efter maten, dom har plogat ihop jättestora högar här idag.

Nu är det snart dags att fixa Alwa för natten och sen blir det nog lite kaffe i soffan och kl 21 är det dags att titta på Dr House på 4an


Tack för idag

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards