Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Ewa Lindemark - 25 februari 2010 19:38

Vissa dagar känns det som om man inte gör annat än skjutsar barnen. 

Vaknade strax efter sju av att Ludde och Emil tittade på film, undrade lite varför dom var uppe så tidigt när dom har sportlov. Det visade sej att Emil hade vaknat vid 2 tiden och hade svårt att somna om så då väckte han lillebror och sen dukar dom fram chips och cola och sätter på film, vilka tokungar. Kan lova att dom var trötta och griniga hela förmiddagen. 

Jag åkte och hämtade Nathalie hos en kompis strax före tio och skjutsade henne till Hampus som hon skulle passa idag. Sen åkte jag hem och hämtade My och skjutsade henne till bollhuset, sen till ica och köpte lite frukt och grönt. Hem och städade undan lite och skurade badrummet. Vid 12 var det dags att hämta My igen, sen hem och fixade lunch. Nu hade Emil och Ludde somnad, så skönt. 13.45 hade My tandläkartid och då var Janne bussig och åkte med henne. Medans hon var inne hos tanläkaren så åkte Janne till Joakim med hans vagnbok som han har till sin folkracebil. Han ska ev byta sin volvo mot en Saab och då måste han visa att hans bil är godkänd. 

Vid 15 tiden åkte jag och hämtade Dennis och hans data, nu har dom visst lanat klart för den här gången.

När han ätit och bytt lite kläder så ville han ha skjuts till en annan kompis och snäll som man är så sa jag ja =). Passade på att plocka upp Nathalie hos Hampus sen hem och fixade mat.

Tänkte sätta mej och knappa lite data när köket var klart, men så blev det inte för Nathalie ville ha skjuts till Lars, börjar känna mej som en privatchaufför...fast utan lön.

Undra hur många mil det blev idag?

Tack till Ida som hjälpte till med Alwa idag så hon slapp att åka med alla svängarna

I morgon får barnen plocka fram sina busskort om dom ska någonstans.


Tack för idag

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards