Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Ewa Lindemark - 2 mars 2010 23:00

Segt att gå upp idag, var trött när larmet på mobilen pep, snoozade flera gånger.</p>

Gick upp tillslut och började väcka barnen. Ida skulle ta en tidigare buss än vanligt för hon skulle träffa kompisar och äta frukost i skolan. Tjatade till dom äntligen masade sej upp. Fixade frukost och skjutsade sen ett gäng till skolan. Ludde och Alwa ska åka till Annika senare idag så dom fick sova vidare. När jag kom hem igen hade Ludde gått upp och strax efter kom även Alwa upp. Vi åt frukost och sen var det dags att börja packa. Alwa och Ludde ska få åka till Sälen med Annika och hennes familj, dom blir borta till på söndag. Efter lunch åkte vi mot Kungsör. Jag stannade en liten stund och drack kaffe, kramade om barnen massor innan jag åkte hemåt igen. Kommer att kännas så tomt i flera dagar nu när dom två yngsta inte är hemma.

Stannade till på Maxi och handlade lite och sen hämtade jag Dennis i skolan och skjutsade honom till en kompis, sen tillbaka till skolan och gav Ida 200 som hon hade kvar på sin månadspeng, hon skulle till stan efter skolan.

Åkte hem och röjde lite, fixade mellis till Emil.

Efter maten var det dags att åka igen, Skjutsade Nathalie och hennes kompis Alexandra till Tuna park. Nathalie handlade lite på HM. Sen ville Nathalie till Lars så vi åkte dit och sen skjutsade jag hem Alexandra. Dennis ringde och frågade om han fick sova hos Niklas, det var ok så jag hämtade honom så han kunde packa lite sen åkte jag och hämtade My från basketträningen, släppte av henne och plockade upp Dennis och körde honom till Niklas, sen vidare till Vilsta och hämtade Joakim som hade varit kvar efter praktiken och målat om sin folkracebil. 

Bilen blev rosa med svarta fälgar, riktigt snyggt.

När jag kom hem tittade jag på en program på tv4+, det handlade om könsbyten på barn,intressant.

Nu väntar sängen, det är ju en dag i morgon också :)


Tack för idag

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards