Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Ewa Lindemark - 13 mars 2010 21:54

Här hemma blev det ingen sovmorgon fast det är lördag. My hade basketmatch och Joakim körde folkrace.

Jag skjutsade My och hennes kompis Emma till bollhuset vid halv tio. Janne och Joakim åkte till Vilsta och hämtade hans folkracebil och sen åkte dom vidare till Ekeby där det var träning idag.

När jag hade skjutsat My åkte jag hem igen och tvättade och dammsög, sen tillbaka till bollhuset till matchstart. Jannes brorsa Christer som bor i Stockholm kom också till bollhuset för att se matchen. Tyvärr så förlorade Mys lag.


Efter matchen åkte vi hem till oss och fikade, Janne och Joakim kom lite senare. Det hade inte gått så bra för Joakim heller, tvåans växel gick inte att få i så motorn fick gå lite väl hårt och det slutade med att den kokade. Nu har Joakim lite att fixa med innan första tävling som är om två veckor.


När Christer skulle åka passade Janne och jag på att åka och handla mat och godis till kvällen.


Senare på eftermiddagen så klippte jag håret på Ludde som var väldigt långhårig, han blev riktigt söt i kort hår. Alwa blev lite avis och ville också bli klippt, så det blev lite på luggen och topparna. Försökte övertala Emil att också klippa sej men han ville absolut inte.


Janne åkte iväg på en trafikolycka och vi andra satt fart med att fixa lite mat, idag blev det kycklingbitar och strips. Lättlagat och gott.


Sen var det dags att plocka fram lördagsgodis och bänka sej framför tvn och titta på melodifestivalen. Alwa var på riktigt bushumör och dansade framför tvn och ville helst att vi skulle titta på henne. Efter en stunds dansade tröttnade hon och satte sej i soffan och efter två minuter sov hon.

Här hemma var Eric den stora favoriten och Ida och My blev så besvikna när han inte vann, men dom sa att han iallafall är sötast.


Nathalie ska sova borta hos Lars i natt och nu är det bråk mellan Ida och My vem som ska sova i hennes rum, båda säger att dom fått lov...hmm, undra vem som talar sanning. Bäst att jag går dit innan dom väcker Alwa och Ludde


Tack för idag

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards