Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Ewa Lindemark - 5 mars 2010 18:54

Kände mej lite bätre när jag gick upp i morse, så skönt.

Fick tjata flera gånger på barnen att dom skulle gå upp, My var den som låg längst. Ska bli så skönt med helg, även om Janne jobbar så kan vi andra ta lite sovmorgon.

Skjutsade Emil och My till skolan, Ida började lite senare så hon följde med mej och tankade och sen handlade vi mjölk. Räknade ut att vi under ett år ungefär gör slut på 2200 liter mjölk, haha.

Åkte sen åk lämnade Ida i skolan och sen vidare hem. Idag har jag inte fått så mycket gjort, skönt att ta en slöardag.


Pratade med Annika och hon berättade att Ludde hade lärt sej att åka slalom riktigt bra, han tyckte att det var jobbigt så på eftermiddagen valde han att åka pulka med Alwa. Båda verkar jättenöjda med sin resa till Sälen, men jag börjar att sakna dom nu, tror inte att jag varit ifrån dom mer än två nätter tidigare.

På söndag kommer dom hem igen.


Strax efter 13 åkte jag och hämtade Emil vid skolan, på hemvägen stannade vi till i Skogsängen och mötte Dennis, sen när vi ska åka därifrån så startar inte bilen, försöker en stund men sen tar batteriet slut. Som tur är så står Carina där med sin bil så hon kan ge mej lite starthjälp med startkablar. Sen går bilen hur bra som helst, lustigt.


På eftermiddagen åker jag och hämtar Nathalie och Lars dom ska åka till min lillebror Fredrik i helgen och han ska plocka upp dom här, vi åker även och plockar upp Joakim från praktiken. Sen släpper jag av dom vid porten och plockar upp Emil, vi åker till Ica och köper fredagsmys


Snart är det dags att inta soffan och titta på lets dance och mysa lite.


Tack för idag

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards